В Краматорске проходит первый общегородской выпускной под открытым небом

В Краматорске проходит первый общегородской выпускной под открытым небом

ФОТО

Захід «Краматорськ-місто успішних» сьогодні зібрав на площі Миру 1000 випускників, їх рідних та близьких, вчителів, мешканців та гостей міста. Свято об’єднало усіх – містяни весело вітають учорашніх школярів та бажають їм успіху у дорослому житті.

Наразі працюють фотозони, точки виїзної торгівлі, ходять ходулісти, біля сцени стоять будиночки з номерами шкіл – випускники розмалювали їх та написали на них побажання, розпочався святковий концерт.

Міський голова Олександр Гончаренко, заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна та помічник народного депутата України Максима Єфімова, керівник Агенції Розвитку та інновацій «Наш Краматорськ» Юлія Мальована привітали усіх випускників та відмітили найкращих з них – переможців олімпіад, конкурсів та змагань, а також тих, хто отримав медалі.

«Дорогі випускники! Сьогодні ваш день. Позаду одинадцять років насиченого навчання, галасливих перерв, дивних відкриттів, захопливих змагань. Тридцять років тому, так само як і ви зараз, я відчував радісне хвилювання в передчутті нового життєвого етапу та велику відповідальність за зроблений вибір у пошуку професії. Зараз можу з впевненістю сказати: у вас попереду нове життя з великими можливостями та безмежними перспективами! – відзначив міський голова Олександр Гончаренко. – Розумні та цікаві, зі своїми мріями та прагненнями, саме ви – майбутнє Краматорська. Після отримання вищої освіти, ми мріємо бачити вас у рідному місті. Краматорську потрібен ваш талант та потенціал. Серед сьогоднішніх випускників багато медалістів; учні, які набрали на ЗНО 200 балів; переможці Олімпіад різних рівнів, призери спортивних змагань та творчих конкурсів. Ми пишаємось вашими зусиллями, прагненнями і як результат – перемогою! Ви ще раз довели, що Краматорськ – місто успішних!»

У Краматорську вперше створили свято, яке об’єднало всіх випускників 2021 року та надалі стане доброю традицією. На згадку про цей пам’ятний день випускникам вручили подарунки, що стануть щасливим талісманом для подальших успіхів, а від народного депутата Максима Єфімова кожен успішний випускник отримав подарунковий сертифікат.

Також заступник міського голови Олена Катальникова нагородила директора школи № 25 за вищий середній бал, який отримала школа у нашому місті.

Свято триває, не зволікайте, приєднуйтесь!