В лесу Богородичного нашли взрывоопасные предметы

В лесу Богородичного нашли взрывоопасные предметы

Эхо войны

26 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення громадянином, під час прогулянки в лісовому масиві с. Богородичне, вибухонебезпечного предмету. Після обстеження небезпечної ділянки піротехніками було виявлено та вилучено артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни калібром 82 мм у кількості 6 одиниць.

Саме тому, з метою попередження нещасних випадків серед населення та навчання правилам мінної безпеки рятувальники Краматорського району регулярно здійснюють цілий комплекс профілактичних заходів. Зокрема, проводять безпосередні бесіди з громадянами та розповсюджують тематичні пам’ятки. 

Шановні громадяни, прислухайтесь до рекомендацій фахівців ДСНС, виконуйте правила мінної безпеки та в жодному разі не намагайтесь самостійно ідентифікувати чи знешкодити небезпечну знахідку. У разі виявлення вибухонебезпечного предмету негайно відійдіть на безпечну відстань шляхом, яким ви йшли, попередьте оточуючих про небезпеку будь-яким доступним способом та одразу повідомте Службу порятунку за номером телефону «101» або Національну поліцію – «102»!