В Славянске девушка украла элитный алкоголь в АТБ

В Славянске девушка украла элитный алкоголь в АТБ

Её поймали, когда она пришла за "добавкой"

Иллюстративное фото

Крадіжки у торгових закладах Слов'янська: жінку "цікавив" алкоголь, чоловіка – засоби особистої гігієни

В обох випадках правопорушників затримували після повернення до магазинів за черговим «безкоштовним» товаром. Наразі їм загрожує від штраф, виправні роботи або позбавлення волі.

Увечері співробітники супермаркету на привокзальній площі Слов'янська виявили крадіжку – з полиці зник елітний алкоголь вартістю 450 гривень. Працівники закладу передивились запис відеокамери та побачили, як годину тому відвідувачка ховає до сумки пляшку.

Мабуть, викраденого "пального" жінці вистачило ненадовго – вже вночі вона знов прийшла до закладу, "завантажилась" по знайомій схемі та пішла мимо каси до виходу. Її затримали та зателефонували на лінію "102".

Дільничні офіцери поліції зібрали необхідні матеріали та встановили, що порушниця є мешканкою Києва 1992 року народження. Жінка приїхала до Слов'янська на лікування, але щось пішло не так...

Трохи інші інтереси мав 48-річний житель Слов'янська, що навідався до магазину побутової хімії у центрі міста.

Чоловіку вдалось вкрасти набір станків для гоління і наступного дня він повернувся щоб "закріпити" успіх. Проте цього разу його затримали "на гарячому" , а згодом переглянули записи відеоспостереження та дізнались про перший епізод.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Слов'янський відділ поліції

онецькій області