В Славянске мужчина напал на женщину - подробности

Грабитель задержан

Вуличний злочин був розкритий слідчо-оперативною групою, що прибула на виклик до мікрорайону Черевківка. Зловмисник виявився раніше судимим місцевим жителем, який напав на жінку та заволодів її майном.

Напад на 53-річну жінку стався близько десятої вечора на одній з вулиць мікрорайону Черевківка. Як повідомила потерпіла, зловмисник напав на неї ззаду, після чого зник із її сумкою, в якій були гроші, телефон та документи.

Жінка звернулась по допомогу до перехожих та змогла оперативно зробити повідомлення на лінію "102". Слідчо-оперативній групі поліції вона повідомила прикмети нападника, що допомогло відразу розпочати пошуки.

За годину правоохоронці затримали грабіжника у тому ж мікрорайоні. 42-річний чоловік видав частину від викрадених грошей та вказав місце, де сховав інші речі потерпілої.

Наразі за даним фактом Слов'янський відділ поліції проводить досудове розслідування з кваліфікацією ст. 186 ч.1 Кримінального кодексу України "Грабіж". Правопорушнику, що раніше вже був судимий за майнові злочини, загрожує 4 роки позбавлення волі.

Слов'янський відділ поліції   

Донецької області