В Славянске на пешеходном переходе сбили девушку: водитель скрылся, но его вычислили

Подробности

Водій «ВАЗ» на пішохідному переході скоїв наїзд на дівчину, після чого місце події залишив. Потерпіла запам’ятала марку автомобіля та кілька цифр держномеру. Співробітники груп реагування встановили винуватця ДТП.

В поліцію надійшло повідомлення про те, що по вулиці Вокзальна у Слов'янську трапилася дорожньо – транспортна пригода з постраждалим. Водій автомобілю ВАЗ скоїв наїзд на 16-річну дівчину. Винуватець аварії уїхав з місця ДТП.

Потерпілій була надана медична допомога.

Щоб встановити водія легковика поліцейські перевірили десятки автомобілів, вивчили записи з камер зовнішнього спостереження по шляху ймовірного руху транспортного засобу та опитали десятки можливих свідків. Ним виявився 61-річний житель Краматорського району.

Слідчі встановлюють повні обставини за яких сталася дорожньо-транспортна пригода.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Шановні водії! Поліцейські в черговий раз закликають до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Дотримуйтесь безпечної швидкості руху і відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області