В Славянске нашли пропавших девушек

В Славянске нашли пропавших девушек

Две пропажи - две находки!

 За добу слов'янські поліцейські двічі шукали дітей

В одному випадку загубилася 6-річна дитина просто під час прогулянки з батьками, в іншому – 16-річна дівчина пішла на озеро, не попередивши батьків.

Схвильована жінка зателефонувала на 102 та повідомила, що під час прогулянки з дітьми та 6-річною онукою втратили дитину з поля зору. Сталося це на Славкурорті. Поки бабуся телефонувала в поліцію, батьки намагалися самостійно розшукати доньку.

Розшукати дівчину допоміг місцевий житель, який бачив схожу за описом дитину на галявині, про що згодом і розповів правоохоронцям.

Через декілька годин поліцейські отримали ще одне повідомлення про зникнення дитини. На цей раз батьки втратили зв'язок зі своєю 16-річною донькою, яка вранці пішла гуляти та не повернулася. Мобільний телефон у дівчини був вимкнений.

Поліцейські одразу почали встановлювати коло знайомих та з’ясували місцезнаходження підлітка. Виявилося дівчина разом з друзями пішла на озеро, не попередивши батьків. А телефон у неї розрядився.

З батьками і дітьми проведені профілактичні бесіди.

Правоохоронці закликають батьків бути уважнішими до дітей, а молодь – не робити необдуманих вчинків та бути відповідальними.