В Славянске ограбили магазин. Вынесли "джентльменский набор"

В Славянске ограбили магазин. Вынесли "джентльменский набор"

Подробности

35-річний раніше судимий житель міста та його неповнолітній знайомий відкрито заволоділи алкоголем та продуктами, з якими намагались втекти.

Кримінальна подія сталась о половині дев'ятої вечора поблизу залізничного вокзалу Слов'янська. Двоє відвідувачів невеликого продуктового магазину вирішили не платити за товар та втекли, забравши з собою "джентльменський набір" – кілька пляшок горілки та пива, а також продукти.

Можливо, правопорушники розраховували, що продавець через таку "дрібницю" не стане нікуди повідомляти. Проте, не вийшло. Жінка відразу зателефонувала на лінію "102" і вже за кілька хвилин до закладу прибув наряд слідчо-оперативної групи поліції міста.

Одного з грабіжників затримали на місці. Він виявився жителем міста 1985 року народження, неодноразово судимим за майнові злочини. Його 17-річного "напарника" правоохоронці невдовзі затримали на одній з вулиць.

За даним фактом Слов'янським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України "Грабіж", її санкція передбачає від 4 до 6 років позбавлення волі.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області