В Славянске по ночам активно работают автоворы

Берегите своё имущество

Фото – иллюстративный материал 

Цього тижня на території міста скоєно чотири крадіжки з автомобілів. Діють зловмисники у темний час доби, найчастіше їх метою є акумулятори та магнітоли.

О сьомій ранку до Слов'янський відділу поліції звернувся 27-річний житель міста, який повідомив про зникнення акумуляторів та магнітоли зі свого "ВАЗ 2106". Крадіжка сталася вночі у приватному секторі мікрорайону "Варшава".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Проводиться ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття злочину.

Останніми днями жертвами «автокрадіїв» стали вже 4 місцевих жителів (3 із них – протягом однієї ночі).

Найчастіше власники виявляють факт вчинення злочину тільки вранці, що помітно ускладнює роботу співробітників поліції. У тих випадках, коли автомобілі не обладнані сигналізацією, складно встановити навіть свідків злочину.

Поліція просить громадян бути уважними до свого майна, а випадкових свідків кримінальних подій – проявляти пильність та телефонувати за номером "102".

Щоб звести ризики до мінімуму:

- віддавайте перевагу добре освітленим ділянкам вулиці, користуйтесь спеціально обладнаними парковками;

- не нехтуйте установкою протиугінних систем;

- навіть якщо ненадовго залишаєте авто без нагляду, ні в якому разі не залишайте в ньому гаманці, барсетки чи інші коштовні речі.

Слов’янський відділ поліції

Донецької області