В Славянске продолжается реконструкция стадиона имени Скиданова

В Славянске продолжается реконструкция стадиона имени Скиданова

ФОТО

Роботи з масштабного оновлення стадіону імені Юрія Скиданова в Слов’янську, який включений до національного проєкту «Велике будівництво», набирають обертів. Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації. 

1 липня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в місті Слов’янськ робочу нараду з питань реалізації програми президента України «Велике будівництво». З ходом робіт на стадіоні імені Ю.П.Скиданова керівництво області ознайомив Слов’янський міський голова Вадим Лях.

Проєктом реконструкції спортивного об’єкту передбачено: ремонт трибун на 2,5 тисяч місць і адміністративної будівлі, облаштування бігових доріжок навколо існуючого футбольного поля 105х68 метрів, що залишиться з натуральним газоном, а також огорожі по периметру стадіону, будівництво тенісного корту, міні-футбольного поля, універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол, майданчику з тренажерним обладнанням.

Замовником робіт є управління житлово-комунального господарства Слов'янської міської ради, підрядником виступає ТОВ «Моноліт-центр». На сьогодні проходить облаштування бігових доріжок, реконструкція трибун, ремонт підтрибунного та адміністративного приміщень, триває благоустрій території. Вартість оновлення стадіону складе 35 469,872 тис. грн., з яких 31 922,884 тис. грн. – це кошти Державного фонду регіонального розвитку, 3 546,988 тис. грн. – кошти міського бюджету.

Вадим Філашкін у діалозі з учасниками робочої наради наголосив на необхідності жорсткого дотримання термінів виконання запланованих робіт, які мають бути завершені до 1 жовтня поточного року.