В Славянске пьяная женщина гуляла по парку с маленьким ребенком

Официально

Нетвереза жінка з дитиною вночі у парку: патрульні доставили маленьку до лікарні

В ніч з 10 на 11 серпня у Слов’янську з парку Шовковичного до поліції надійшло повідомлення про те, що на вході в парк знаходиться жінка в стані алкогольного сп‘яніння, а поряд з нею – візочок з маленькою дівчинкою.

Патрульні, коли прибули на місце, дійсно побачили те, про що розповідала заявниця – небайдужа громадянка, яка як раз проходила повз та не змогла не відреагувати на ситуацію.

Поліцейські одразу викликали медиків та почали приводити до тями нетверезу жінку. Вдалося з’ясувати, що це місцева мешканка 42-х років, яка вже має протокол за ст. 44-1 КУпАП (Ухилення від медичного огляду чи медичного обстеження) та постанову за ст. 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді). Під час освідування на стан сп’яніння газоаналізатор "Draeger" показав у неї 2, 44 проміле.

Її донька – трирічна дівчинка заплакана та голодна потребувала допомоги.

Тож поліцейські сповістили про випадок матір громадянки – бабусю малої, співробітників ювенальної превенції та відвезли дівчинку до дитячої лікарні.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що перебуваючи на вулиці з дітьми, ви несете за свою малечу відповідальність! Тільки від дій дорослих залежить життя та здоров’я дітей!

Прес-служба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ