В Славянске за год произошло больше 600 ДТП

В Славянске за год произошло больше 600 ДТП

Каковы основные виды аварий?

За рік у Слов'янську трапилося більше 600 дорожньо-транспортних пригод

В переважній більшості винуватці ДТП – водії. Внаслідок дорожніх пригод загинуло 17 чоловік та 107 – отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Серед постраждалих 8 дітей.

Щодня поліцейські виявляють водіїв, які сіли за кермо в стані сп'яніння, які ігнорують пішохідні переходи, дорожні знаки та сигнали світлофора.

Основні види ДТП – це зіткнення, наїзд на пішохода, наїзд на перешкоду та перекидання.

Одна з найтрагічніших аварій трапилася наприкінці лютого. Водій автомобіля «Фольксваген» на швидкості в’їхав у мінівен. Внаслідок удару п’ятеро людей у мінівені отримали травми, один з пасажирів – смертельні. Винуватця ДТП суд заарештував на 60 діб.

За минулий рік працівниками поліції складено більше 6,5 тисячі матеріалів у відношенні водіїв, які порушили правила дорожнього руху, 452 з них – перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Окрім цього, було здійснено 7 наїздів на пішоходів. Автопригоди відбулися внаслідок нехтування пішоходами місць, встановлених для переходу проїзної частини, через неочікуваного виходу людини на проїзну частину, або водії ігнорували правили проїзду переходів.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними на дорозі! Всі аварії несуть за собою колосальні наслідки і втрати.

 Слов’янський відділ поліції

Донецької області