В Славянске зафиксирована первая смерть от коронавируса и новые случаи заболевания

Плохие новости

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко повідомляє:

- Сумні новини зі Слов'янська: три нові випадки COVID-19 протягом цієї доби підтверджені лабораторно.

Один з них – летальний: помер 65-річний чоловік. Перші ознаки гострої респіраторної хвороби у нього з'явилися наприкінці травня, була діагностована пневмонія. Пацієнта було взято на апарат штучної вентиляції легенів. Попри лікування, стан здоров'я погіршувався. 2 червня була констатована смерть.

Стан двох інших хворих (50-річного чоловіка та 67-річної жінки) лікарі оцінюють як задовільний.

5 пацієнтів на Донеччині протягом цієї доби отримали другий негативний тест на наявність вірусу: четверо маріупольців та житель Покровська.

Таким чином, одужали 103 особи: 71 у Маріуполі, 8 у Бахмуті, по 4 – у Костянтинівці і Мангушському районі; по 2 – у Слов'янську, Краматорську та Нікольському районі; по одному – у містах Білозерське, Мирноград, Дружківка, Миколаївка, Торецьк, Святогірськ, Покровськ; у Покровському, Волноваському та Костянтинівському районах.

Кількість підтверджених випадків захворювання по містам та районам області дивіться на інфографіці. Зверніть увагу, що кількість хворих по Маріуполю (104) зазначена з урахуванням двох жителів Одеської області, які перебували у Маріуполі у відрядженні.

Таким чином, із 104 випадків, підтверджених у Маріуполі, 102 – власне маріупольці, 2 – жителі Одеської області.