В центре Славянска пьяный водитель предлагал полицейским 100 долларов взятки

Такое себе предложение за нарушение по "пьяной" статье

 У Слов’янську водій з ознаками сп’яніння хотів уникнути відповідальності та запропонував поліцейським неправомірну вигоду

Вночі 31 травня на вулиці Генерала Лозановича 36-річний місцевий мешканець за кермом авто ВАЗ порушив правила дорожнього руху, чим привернув увагу екіпажу правоохоронців.

Під час спілкування з патрульними чоловік поводився досить підозріло, тож поліцейські запропонували йому пройти освідування на стан сп’яніння на місці чи в медичному закладі.

Той погодився пройти огляд за допомогою алкотестеру «Драгер». Прилад показав результат 1, 88 проміле, що у дев’ять з половиною разів перевищує допустиму норму у 0, 2 проміле.

Поліцейські розпочали оформлення адміністративних матеріалів. У цей час порушник почав пропонувати охоронцям порядку неправомірну вигоду. Після попередження про кримінальну відповідальність за такі дії водій не зупинився із метою уникнення відповідальності запропонував патрульним 100 американських доларів.

Патрульні зафіксували пропозицію хабаря та викликали на місце слідчо-оперативну групу Слов’янського відділу поліції. Тепер правопорушнику загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Прес-служба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ