Вчера в Славянске произошло три ДТП

Вчера в Славянске произошло три ДТП

ФОТО

Будьте уважні за кермом! Дотримуйтеся безпечної дистанції!

Згідно ПДР України, водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримувати безпечної дистанції та безпечного інтервалу.

На жаль, деякі кермувальники не слідкують за дорожньою обстановкою, відтак потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди.

Три таких ДТП сталися 15 липня у Слов’янську.

На перехресті вулиць Центральна та вулиці Короленка.

Водій авто Sitroen не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого його авто скоїло наїзд на транспортний засіб ЗАЗ Slavuta, а той у свою чергу, скоїв наїзд на автомобіль Mersedes, який був попереду. На щастя, ніхто не постраждав. Кермувальники будь-яких ознак сп’яніння не мали.

Відтак, 44-річний мешканець Слов’янська – водій авто Sitroen отримав протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП).

Також на вулиці Сільзаводській та на перехресті вулиц Свободи та вулуці Сучасної сталися ще декілька дорожньо-транспортних пригод.

У першому випадку 41-річний водій автомобіля АС АС-G3302, виконуючи маневр об’їзду автомобіля, не впевнився в безпеці дорожної обстановки, не дотримався бокового правого інтервалу під час здійснення маневру, та скоїв зіткнення, чим пошкодив автомобіль Scoda. На водія патрульні склали протокол за ст.124 КУпАП.

У другому випадку водій автомобіля Chery, рухаючись вулицею О.Тихого, намагався виконати маневр повороту ліворуч, не зайнявши крайної лівої смуги. Під час для виконання повороту його авто зіткнулося з іншим транспортним засобом – ВАЗ 2109. Автомобілі отримали пошкодження. Водій ВАЗ 2109 зупинився на місці, а інший учасник події покинув місце пригоди. Як виявилося, водій поїхав до міста Торецьк, і вже звідтіля вийшов на зв’язок з працівниками патрульної поліції. Водій свою провину визнав, але сподівався, як розповів, що його не знайдуть.

Тож на керманича склали протокол за ст.124 КУпАП та за ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди).

Шановні водіїї,сідаючи за кермо, просимо неухильно дотримуватись ПДР!