Відпочинок у Туреччині: незабутня подорож

Сьогодні став популярним відпочинок у Туреччині. Щороку до країни приїжджає понад 10 мільйонів мандрівників. Там можна не тільки весело провести час, але й помилуватися пам'ятками, замовити екскурсійні тури, купатись у теплому морі

Сьогодні став популярним відпочинок у Туреччині. Щороку до країни приїжджає понад 10 мільйонів мандрівників. Там можна не тільки весело провести час, але й помилуватися пам'ятками, замовити екскурсійні тури, купатись у теплому морі.

Особливості відпочинку в Туреччині

Туреччина розташована в південно-західній частині Азії та на півдні Європи. Омивається чотирма морями. Кліматичні умови дозволяють відвідувати Туреччину будь-якої пори року. Якщо хочете купити тур дешевше, то робити це краще у квітні-травні.

Влітку температура повітря становить від +25 до +40°С, а взимку – +5°С. У деяких районах температура може знизитися ще нижче. Вода у країні нагріта до +25 градусів.

Влітку в Туреччині спека, тому багатьом туристам важко відвідати екскурсії. Саме у цей період вартість путівок значно знижується. Тому влітку можна зловити вигідний гарячий тур.

Купувати тур до Туреччини можна не лише любителям пляжу та моря. Сьогодні стали не менш популярними інші види відпусток. Багато мандрівників приїжджають сюди для катання на гірських лижах або сноуборді, екскурсій визначними пам'ятками країни або підкорення пішохідних туристичних маршрутів.

Приїхавши до Туреччини, мандрівники отримають багато задоволення. Відмінна риса країни – дружелюбність її мешканців. Вони завжди раді відвідувачам. Тож кожен турист захоче приїхати туди знову.

Популярні курорти

Один із найпопулярніших і найбільших курортів – Стамбул. Він відомий великою кількістю історичних пам'яток. При замовленні екскурсії гід обов'язково повезе туристів відвідати цю країну.

Ще одне велике місто – Анталія. Часто саме у цьому напрямі можна знайти найдешевші тури. Відмінне місце для молоді та студентів. Привертає увагу готелями, кафе, ресторанчиками, барами, магазинами та аквапарками.

Мармаріс вважається наймоднішим курортом для відпочинку в Туреччині. Тим не менш, відпочинок на узбережжі підходить не лише молодим людям, а й сім'ям із дітьми. Курорт захищено від вітрів. Тут розташовані піщані пляжі.

Кемер – чудове місце для занять дайвінгом. Місцеві дайв-сайти пропонують подивитися огляд підводних печер та барвистих морських мешканців, після чого відвідати їх.

Бодрум – популярний курорт на узбережжі Егейського моря, одне з найбільш тусовочних міст Туреччини з великою кількістю барів, нічних клубів та дискотек просто неба. Поїздка до Туреччини до Бодруму для молодих людей може стати незабутньою пригодою.

У кожному курорті Туреччини є свій набір розваг. Але нудьгувати не вийде ніде. Головне – вибрати місце відпочинку та заздалегідь забронювати путівку. Також можна ловити гарячі тури, щоб значно заощадити на відпустці.