Владельца игорного бизнеса в Славянске привлекают к ответственности

Владельца игорного бизнеса в Славянске привлекают к ответственности

Доведут дело до конца?

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими СУ ГУ НП у Донецькій області за оперативного супроводу УСР в Донецькій області ДСР Національної поліції України мешканцю м. Лимана повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 2032 (зайняття гральним бізнесом у складі організованої групи) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з грудня 2018 року до листопада 2019 року чоловік разом з 5 своїми поплічниками надавали клієнтам послуги із забороненого в Україні грального бізнесу. Вказана незаконна діяльність здійснювалась у двох приміщеннях, розташованих у м. Слов’янську, та одному – у м. Лимані, з використанням заходів конспірації. Отримані від гравців грошові кошти обмінювались на так звані гральні кредити для подальшої участі клієнтів в іграх на симуляторах гральних автоматів.

За результатами проведених у закладах обшуків виявлено та вилучено гральне обладнання, а саме: 19 системних блоків та моніторів, 20 комп’ютерних маніпуляторів та клавіатур, 13 флеш-носіїв та грошові кошти, отримані від злочинної діяльності, у сумі 15 338 грн.

До суду подано клопотання про застосування до підозрюваного організатора грального бізнесу запобіжного заходу. Готується повідомлення про підозру іншим учасникам кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Донецької області