Як Волков Андрій рейдерським шляхом захоплює столичну нерухомість

Як Волков Андрій рейдерським шляхом захоплює столичну нерухомість

Рейдерські захоплення в Україні під керуванням Андрія Волкова. Офіційно існуюча компанія «Інвестохіллс Веста» з доволі неофіційною діяльністю. Чим вона займається та хто такий Волков.

Волков Андрій і рейдерське захоплення в Україні

Рейдерство в Україні з кожним роком набирає все більших обертів. Як би нова влада не намагалася, але цей процес тільки вкорінюється, набуваючи нових форм і розширюючи свої масштаби. Яскравим прикладом незаконного захоплення понад 30 об'єктів нерухомості — це Волков Андрій Вікторович, відома особа в політичних і бізнес-колах.

Хто такий Волков Андрій

Волков Андрій в минулому чиновник Нацкомфінпослуг, голова правління російського Альфа-Банк Україна. За час свого правління Волков отримав багато престижних премій та багато досяг в плані кар'єрного росту. Волков накопичив знання, вивчив банківську кухню зсередини, а головне, зрозумів для себе, як можна легко створювати схеми з відмиванням грошей.

Сьогодні він є главою фінансової компанії «Інвестохіллс Веста». Компанія діє на законних підставах, але її діяльність викликає сумніви. Для дрібних і середніх бізнесменів вона стала справжнім кошмаром. Наприклад, «Схід Солар», «Яблуневий дар» та інші вже встигли відчути вплив Інвестохіллс на собі безпосередньо. Атака продумана до найдрібніших деталей. При цьому Андрій Волков і Інвестохіллс Веста доклав чимало зусиль, аби такий результат був досягнутий.

Зараз розслідуванням щодо діяльності даного чиновника займається київський адвокат Тетяна Козаченко. Саме вона на сторінках видання Гордон.юа опублікувала важливий матеріал, вказавши не тільки на Волкова, але і на інших осіб, які займають високі державні посади. Як далі підуть справи, невідомо: розслідування триває. Ім'я альфа-рейдера Волкова Андрія наразі на слуху майже у кожного видання.