Зачем Зеленский опять приехал в Донецкую область?

Зачем Зеленский опять приехал в Донецкую область?

Подготовка к местным выборам?

Президент України Володимир Зеленський нагородив військовослужбовців, що стоять на захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України орденом «За мужність» III ступеня та медаллю "За військову службу Україні". Джерело – прес-служба ДонОДА.

Нагороди Голова держави особисто вручив шести військовослужбовцям в зоні проведення Операції об’єднаних сил у Донецькій області.

"Я вдячний кожному військовослужбовцю, всім, хто боронить наші кордони, суверенітет. Хочеться, щоб наша Україна була великою, як до початку цієї війни. Ми стовідсотково переможемо, тому що ви щодня захищаєте країну. Я дуже хочу подякувати всім волонтерам, які захищають життя кожного, хто сидить в окопі, кожному медику, який зберігає життя військового. Зараз, впродовж 10 днів, у нас нема поранених, нема загиблих. Ви знаєте, я вдячний перш за все вам, що ви бережете життя своїх побратимів. Важливо, що виконується режим тиші, але ми завжди готові відповісти на агресію ворога", – сказав Володимир Зеленський.

Також президент поклав квіти до меморіалу загиблим воїнам на Донбасі, який знаходиться на території військової частини у Часів Ярі.

"Тут, на цьому меморіалі, написані дуже важливі слова – "Ми б'ємось за те, чому нема ціни у цьому світі, – за Батьківщину", – сказав він.