Закрыли в два счёта: в Славянске не осталось работающих "лохотронов"

Закрыли в два счёта: в Славянске не осталось работающих "лохотронов"

Или кто-то знает, где ещё работает какая-то "лотерея"

У Слов'янську поліція припинила діяльність 25 гральних закладів

Мобільні групи поліції в постійному режимі здійснюють моніторинг, а також превентивні заходи стосовно профілактики незаконного грального бізнесу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України прийняв Постанову, відповідно до якої скасував деякі положення наказу Комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2002 року про заборону грального бізнесу в Україні.

У Слов'янську функціонувало 25 гральних закладів, зокрема і лотереї, які відучора втратили можливість працювати в законному полі.

На вимогу керівництва МВС та Національної поліції України всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади були зачиненими до 16 години 20 грудня.

Також правоохоронці налагодили роботу з органами місцевої влади стосовно демонтажу зовнішньої реклами вказаних закладів. Сьогодні в закладах, де власник самостійно не прибрав рекламу, це роблять комунальні служби.

Поліцейські звертаються до всіх громадян із проханням у разі виявлення функціонування таких закладів повідомляти інформацію на спецлінію «102».

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області