Журналіст «Карачуна» знову в числі призерів обласного конкурсу

Журналіст «Карачуна» знову в числі призерів обласного конкурсу

Знай наших!

Сьогодні в Донецькій облдержадміністрації відзначили призерів конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Донецької області. 

Почесну місію нагородження виконував перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Мороз. Він урочисто привітав присутніх та подякував медійникам за висвітлення тематики реформи децентралізації влади.

«Цей конкурс Донецькою обласною державною адміністрацією проводиться вже втретє, він присвячений позитивному досвіду впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, кращим практикам громад та органів місцевого самоврядування Донецької області, спрямованих на підвищення ефективності місцевої влади, розбудову спроможності громад та збільшення добробуту населення. Дякую усім журналістам, що висвітлюють таку важливу для сьогодення тему, щоб ніхто з пересічних громадян не залишився байдужим до змін у нашій країні», – сказав заступник очільника області.

 Зазначимо, що журналіст інтернет-видання «Карачун» (і водночас головред газети «Вісті» Олександр Кульбака), як автор статей на теми реформи децентралізації влади, посів друге місце в конкурсі в номінації «Друковані видання». Пам’ятний приз та солідна грошова винагорода – гідна відзнака творчого доробку нашого колеги. 

Нагадаємо, що торік Олександр Кульбака здобув перемогу у цьому творчому конкурсі одразу в двох номінаціях: «Онлайн-видання», «Друковані видання». Так само і журналісти слов’янської газети «Вісті»: щоразу або серед переможців, або в числі призерів конкурсу.