Добрий слід на землі

Чесний, розумний, чемний, спокійний, надійний...

Кожна людина залишає свій слід на землі. Кожна людина живе за своїми правилами,які вибрала для себе з початку народження. Юрій Іванович Підлісний вибрав для себе шлях служіння людям. Чесний, розумний, чемний, спокійний, надійний... Він був прикладом для всіх. І от сьогодні його не стало...

Миколаївська громада, Миколаївська військова адміністрація в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті начальника Миколаївської міської військової адміністрації Юрія Івановича Підлісного.

Смерть – це непоправима втрата для рідних, близьких, колег і друзів.

Нехай добрий, світлий спомин про Юрія Івановича назавжди залишиться в серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою в житті, проте світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

У нашій пам’яті Юрій Іванович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Ми не взмозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство небесне. Хай земля йому буде пухом. 

Вічна світла пам’ять Людині з великим серцем...

Поділяємо біль та горе рідних!