Робота у Слов'янську: кого шукають і скільки платять

Незважаючи на поступове наближення лінії фронту, у Слов'янську спостерігається зростання ділової активності

Фото з архіву Карачуна

Незважаючи на поступове наближення лінії фронту, у Слов'янську спостерігається зростання ділової активності. Періодично у місті відновлюють роботу різноманітні заклади торгівлі, громадського харчування чи надання послуг. Наприклад, днями у центрі Слов'янська почала працювати Арома Кава, відновив роботу готель та салон краси у цьому ж будинку. На бульварі Пушкіна також відновила роботу кав'ярня Маестро Баріста, що полюбилася багатьом городянам. Під завісу минулого року у кафе Barrel почали готувати роли на доставку.

Все це не дивно: попит породжує пропозицію. До Слов'янська повернулося чимало жителів. Також присутність військових у місті відіграє важливу роль для активізації міської економіки.

Про поновлення ділової активності свідчить також інформація сайту пошуку роботи WORK.UA. Станом на сьогоднішній день, по Слов'янську актуальними вважаються 20 вакансій. Є робота на будь-який смак: бариста, сушист, автослюсар, співробітник банку, оператор на Нову Пошту, менеджер з продажу, продавець-консультант, фармацевт, психолог та ще кілька пропозицій щодо роботи.

Нижче публікуємо скріншоти деяких пропозицій з працевлаштування у Слов'янську.