Случай в Славянске: не включил поворотник, а в итоге может сесть в тюрьму

Случай в Славянске: не включил поворотник, а в итоге может сесть в тюрьму

Нарушителю светит уголовная ответственность

Кримінальна відповідальність загрожує водію, який запропонував поліцейським вісім тисяч гривень, аби ті не складали на нього протокол

Подія сталася вдень 14 березня. Чоловік керував автівкою, маючи ознаки сп’яніння, та під час руху вулицею Ярослава Мудрого у Слов’янську при повороті праворуч не увімкнув покажчик повороту.

Це порушення зафіксували поліцейські та зупинили кермувальника. При спілкуванні з водієм Volkswagen Transporter патрульні помітили у громадянина ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували чоловіку пройти освідування на стан, але той категорично відмовився у присутності двох свідків.

Натомість задумав вирішити питання іншим способом та запропонував патрульним неправомірну вигоду у вісім тисяч гривень. Охоронці порядку неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак водій не реагував на попередження та наполягав на пропозиції.

Відтак, 47-річний чоловік отримав постанову за ст. 122 ч 2 КУпАП(за порушення ПДР) та за протокол за ст. 130 КУпАП (Керування з ознаками сп’яніння).Стосовно неправомірної вигоди для подальшого розгляду патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу відділу №4 Краматорського районного управління поліції.

Пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ