Три ДТП за сутки на одном перекрестке в Славянске: полиция предлагает светофор

Три ДТП за сутки на одном перекрестке в Славянске: полиция предлагает светофор

Информация от полиции

Перехрестя вулиць Василівська – Університетська у Слов’янську: три ДТП за добу

Цими вихідними на вже славнозвісному перехресті в центрі міста сталося три дорожні пригоди.

Так, 10 липня близько 12-ї години 53-річний водій Ford, рухаючись вулицею Університетською в напрямку вулиці Шовковичної, не надав перевагу у русі авто Honda. Від удару авто Honda виїхало на тротуар.

За декілька годин, близько 17-ї, транспортний засіб Ваз 2109, рухаючись в боку Шовковичної в бік вулиці Шевченка не надав перевагу у русі авто Ваз 217030, яке рухалося головною дорогою – вулицею Василівською.

Обидві ДТП обійшлися без травмованих, а от транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На водіїв-винуватців дорожніх подій патрульні склали протоколи за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП).

Вже наступного дня, вранці 11 липня, на цьому ж перехресті сталося потрійне ДТП за участю автівок Nissan, Renault та Dacia Logan. Оскільки в наслідок цієї події ніхто не травмувався, а учасники ДТП претензій один до одного не мали в тому числі стосовно стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння. Тож вони вирішили, що допомоги поліції чи медиків не потребують.

Друзі, нагадуємо, що на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.

Зі свого боку, патрульна поліція вже неодноразово надавала до міської ради Слов’янська свої рекомендації щодо покращення організації руху на цій ділянці. Нами був погоджений розроблений проєкт на облаштування світлофорного об’єкта.

Також незабаром на засіданні комісії по транспорту та безпеці дорожнього руху відділення безпеки дорожнього руху нашого батальйону внесе додаткові пропозиції щодо руху транспортних засобів на перехресті вулиць Василівська та Університетська.

Пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ