У Слов'янську 4 багатоповерхівки залишаються без газу після обстрілу

Протягом минулого тижня фахівці АТ «Донецькоблгаз» зосереджувалися на ліквідації наслідків обстрілів та виконанні регламентних робіт

Протягом минулого тижня фахівці АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» зосереджувалися на ліквідації наслідків обстрілів та виконанні регламентних робіт.

Незважаючи на складні умови, пов'язані з бойовими діями, вдалося пустити блакитне паливо мешканцям деокупованого села Коровій Яр. У Лимані газовики продовжують виявляти пошкоджені газопроводи та ремонтувати мережі для стабільного постачання газу. Про це повідомляє Донецькоблгаз.

У п’ятницю міста Донеччини зазнали масованого обстрілу з боку агресора. Внаслідок прильотів у Слов’янську без газу залишається чотири багатоквартирних будинки. Наші аварійники вже працюють над відновленням до тих споживачів, де це дозволяє безпекова ситуація.

У Краматорську газовики виконують обстеження газопроводу високого тиску на ймовірні через обстріл витоки за допомогою спеціального обладнання.

Спеціалісти Костянтинівського УГГ завершили аварійно-відновлювальні роботи у с. Новодмитрівка. Через збитий з опор газопровід без газу було 137 абонентів. Нині споживачі знову мають стабільне газопостачання.

У Покровську газовики працюють над ремонтними заявками, виявленням та усуненням витоків газу.

Крім того, працюємо над плановими технічними роботами з обслуговування станцій катодного захисту, аби забезпечити безперебійне постачання газу та підвищити ефективність нашої роботи.