В Славянске девушки осваивают самооборону

В Славянске девушки осваивают самооборону

Подробности проекта

Безкоштовний тримісячний курс самооборони для жінок у місті Слов’янськ впроваджувала громадська організація «Центр розвитку айкідо «Му-шин» в межах проєкту «Повір у себе» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Тренування проходили за адресою: вул. Бульварна 6, на території ЗОШ №10. 

Керівник проєкту – Дерев’янко Артем Олександрович.  

Участь у проєкті взяли близько 100 дівчат та жінок віком від 11до 78 років.

Термін реалізації проєкту: липень-жовтень 2020р.  

Проєкт «Повір у себе» спрямований на підвищення особистої безпеки жінок, які проживають на Сході України. Заняття в межах проєкту направлені на захист та збереження життя і честі жінок в екстремальних ситуаціях, виховують рішучість, підсилюють впевненість та твердість характеру жінки, а також підвищують її самооцінку. 

Через отримання теоретичних знань та практичних навичок учасниці проєкту навчилися базовим методам самозахисту, які дають жінкам можливість в ситуації відкритого конфлікту захистити себе. Кожна з учасниць проєкту мала можливість поліпшити свою фізичну форму, напрацювати зв’язки прийомів для захисту у разі нападу зловмисника, а також вивчити та відпрацювати техніку ударів.

У процесі постійних занять у жінок та дівчат значно підвищився рівень якісного виконання фізичних вправ, значно покращилася фізична та бойова підготовка.

Постійні учасниці проєкту «Повір у себе» отримали сертифікат, який підтверджує участь у тримісячному курсі самооборони для жінок.

одаткова інформація за телефоном: 050-61-05-179

Сторінка проекту «Повір у себе»: www.facebook.com/SlovianskSamooborona

Тренування проводили:тренер – Дерев’янко Артем; інструктор – Дорошенко Яна; команда помічників: Устенко    Олександр, Місюна Роман, Дерев’янко Олександр, Гергель Ярослав.