В Славянске предлагают запретить строительство "Эпицентра" на берегу озера

В Славянске предлагают запретить строительство "Эпицентра" на берегу озера

Есть ещё варианты!

В Славянске зарегистрирована электронная петиция, в которой её автор предлагает запретить строительство "Эпицентра" на берегу озера Шелковичное.

Ниже публикуем текст петиции (дословно):

- Стало відомо, що навколо озера Шовковичного (біля парку та ринку «Приозерний», колишнього квіткового ринку на САТу) планується будівництво будівельного гіпермаркету ЕПІЦЕНТР. Вважаємо це рішення не виваженим з наступних причин.

У випадку будівництва такого об’єкту великовагові вантажівки будуть руйнувати центральні дороги міста, зона потенційного відпочинку перед озером перетвориться на склад будівельних матеріалів, а велика парковка навколо озера буде забруднювати водний об’єкт та екологію рекреаційної зони.

Вулиця Лозановича буде перевантажена великим потоком транспорту, що суттєво сповільнить рух громадського транспорту на цій дільниці дороги.

Просимо не допустити будівництво торгівельного об’єкту Епіцентр в центрі міста по вулиці Лозановича та розглянути можливість проведення земельного аукціону для будівництва Епіцентру на будь-якій іншій земельній ділянці.

Пишите в комментариях, где бы вы хотели видеть "Эпицентр" в Славянске.