В Славянске произошло убийство в подъезде

Убийца найден

45-річний чоловік посварився із новим приятелем, намагався піти додому та отримав удар по голові. З тяжкими тілесними ушкодженнями він був доставлений до лікарні, але вижити не зміг. Правопорушнику загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Минулого тижня до поліції Слов'янська надійшло повідомлення від мешканки мікрорайону Артема про побиття її чоловіка. Потерпілий 1975 року народження був знайдений увечері у своєму під'їзді з тяжкими ушкодженнями голови та доставлений до травматології. На жаль, за два дні від отриманих травм він помер.

Співробітники карного розшуку відпрацьовували всіх можливих знайомих загиблого, буквально по хвилинах відтворювали вечір скоєння злочину. Суттєво допомогло те, що незадовго до свого знайдення потерпілий потрапив на камеру відеоспостереження – коли розмовляв із незнайомим чоловіком біля свого під'їзду.

Оперативники встановили особу чоловіка з відео. Ним був 41-річний мешканець міста, що раніше вже мав проблеми із законом. Виявилось, що він познайомився з потерпілим у центрі міста, їхав з ним до його дому та попросив дати йому грошей. Після виникнення конфлікту зловмисник пройшов у під'їзд за своїм опонентом та вдарив його по голові, після чого поспішив скритись.

Правопорушника було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відділом поліції №4 (Слов’янськ) під процесуальним керівництвом Слов'янської окружної прокуратури повідомлено затриманому про підозру у вчиненні злочину за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області