В Славянске в парке прошел масштабный квест

В Славянске в парке прошел масштабный квест

Что отмечали?

Слов'янська міська рада інформує

09 вересня, з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України, в рамках проведення всеукраїнського олімпійського тижня в парку культури та відпочинку «Шовковичний» відбувся відкритий Олімпійський урок «КВЕСТ. Спортивний школярик».

Учасниками заходу стали 16 команд – це учні 6-8 класів закладів загальної середньої освіти Слов’янської міської територіальної громади.

Після запальної розминки команди мали змогу відвідати 18 спортивно-пізнавальних локацій: естафети, вправи на координацію, футбольна, баскетбольна, «військова», дартс, «парашутна», «переправа кавунів», «бійцівська», «туристичний вузол», «стрибунець», «ерудит», «я-здоровий», «східні єдиноборства», смуга перешкод; «Брейк-данс», фехтування, та «танцювальна».

По завершенню заходу не було ні переможців ні переможених – всі команди весело й жваво пройшли квест та отримали гарний настрій і в подарунок спортивний інвентар від КЗ Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Комунальний заклад «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює подяку за сприяння та допомогу в проведені відкритого Олімпійського уроку:

  • студії фітнесу та танцю «Зе Бест»,

  • сектору громадянського здоров’я КЗ «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики та бухгалтерського обліку м. Слов’янська»,

  • колективу Слов’янської міської громадської організації «Спортивний клуб «Кіокушин карате»,

  • професійному бійцівському клубу «ТРІАДА»,

  • брейк-данс клубу «Молот Тора»,

  • військовій частині 3035 Національної гвардії України,

  • ОСДЮСШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону.