Дерзкое ограбление в Краматорске: как это было

Официально

Иллюстративное фото 

За клопотаннями Краматорської місцевої прокуратури судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 90 800 грн кожному двом мешканцям м. Костянтинівки, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 24 лютого 2021 року двоє чоловіків 28 та 29 років під’їхали на автомобілі «Mercedes-Benz» до кафе у м. Краматорську. Побачивши, що один з відвідувачів закладу підійшов до свого автомобілю «Chevrolet Nubira», зловмисники вдягли на себе маски і рукавиці, підбігли до нього та, представившись поліцейськими, стали вимагати документи.

Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, псевдоправоохоронці кілька разів вдарили 27-річного чоловіка руками по обличчю, а після того, як у конфлікт втрутився його знайомий, заволоділи сумкою потерпілого з банківськими картками, документами, ключами і грошовими коштами на загальну суму 50 000 грн та з місця злочину зникли.

Проведеними слідчо-оперативними (розшуковими) заходами місцезнаходження осіб встановлено. За місцями їх мешкання виявлено та вилучено маски, газовий пістолет та особисті речі потерпілого.

Досудове розслідування триває.

Краматорська місцева прокуратура