На Голубых озерах обнаружили утопленника

На Голубых озерах обнаружили утопленника

Берегите себя!

На жаль, попри чисельні застереження рятувальників, громадяни продовжують обирати для відпочинку на воді непристосовані для цього місця та порушувати елементарні правила безпеки. Як результат, кількість нещасних випадків на воді продовжує збільшуватися.

Так, протягом минулої доби, 28 червня, сталося два нещасних випадки на воді. У м. Бахмут фахівці відділенням підводного розмінування групи спеціальних піротехнічних робіт частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування АРЗ СП Головного управління за допомогою водолазного спорядження шляхом занурення виявили у ставку Трубний тіло потонулого чоловіка на глибині 2 м та на відстані від берегу 20 м. Рятувальники вилучили тіло на берег та передали співробітникам Національної поліції.

Того ж дня, у м. Лиман, на Голубих озерах водолазами комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби с. Щурове було вилучено на берег та передано співробітникам Національної поліції тіло затонулого чоловіка. Від Головного управління сили та засоби не залучались.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил поведінки під час відпочинку на воді! Не наражайте своє життя та життя оточуючих на небезпеку!

ГУ ДСНС України у Донецькій області