Полиция Лимана выясняет обстоятельства двух ДТП с пострадавшими

Подробности

Одна аварія трапилася у Лимані, в ній постраждав 3-річний пасажир велосипеду. Друга дорожня пригода сталася на автодорозі «Лиман-Добропілля» – тілесні ушкодження отримав пішохід. Відкриті кримінальні провадження.

Вчора, 8 липня, близько 8.00 до поліції Лимана надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Комарова.

Поліцейські попередньо встановили, що рухаючись на велосипеді разом зі своїм 3-річним сином, 34-річний чоловік не переконався у безпеці маневру та почав повертати. В цей час позаду їхав водій авто «ВАЗ» не вибравши безпечної дистанції та швидкості, не встиг своєчасно відреагувати та скоїв бокове зіткнення з велосипедом.

Внаслідок ДТП постраждала дитина – пасажир велосипеду.

У другій аварії, яка сталася близько 19.00 на автодорозі «Лиман-Добропілля», постраждала 66-річна жінка. Потерпіла перебігала дорогу у невстановленому місті.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами».

Триває досудове розслідування.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області