Матрас с подростком унесло в открытое море: случай в Донецкой области

Матрас с подростком унесло в открытое море: случай в Донецкой области

Подробности

11 липня о 21:15 до Головного управління надійшло повідомлення, що на березі Азовського моря в Лівобережному районі м. Маріуполь, хлопчик під час купання на матраці втратив контроль та його почало зносити у відкрите море. Візуальний контакт у зв’язку із темної порою доби був відсутній.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт хлопця від АРЗ СП Головного управління ДСНС України у Донецькій області було залучено рейдовий водолазний катер «Дмитро Тритейкін». О 22:58 для проведення пошуково-рятувальних робіт хлопця в морі від АРЗ СП Головного управління додатково було залучено надувний моторний човен Фенікс-3. Рейдовий водолазний катер «Дмитро Тритейкін» здійснив пошукові роботи на відстані близько 3 морських миль від берега. О 23:50 особовим складом Головного управління на рейдовому водолазному катері «Дмитро Тритейкін» було виявлено хлопця в морі, доставлено на берег та передано батькам.

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт від Головного управління було залучено 3 одиниці техніки, 2 плавзасоби та 17 чоловік особового складу. Від Комунальної установи «Рятувальна аварійно-водолазна служба Маріупольської міської ради» 1 плавзасіб та 1 плавзасіб від 23 загону морської охорони Прикордонної служби України.

ГУ ДСНС України у Донецькій області