Полицейские побывали в Райгородке и Крестище - ВИДЕО

Полицейские побывали в Райгородке и Крестище - ВИДЕО

Удалось привезти помощь и пенсии

Скріншот з відео

Поліцейським вдалося прорватися з допомогою до найгарячіших населених пунктів на Слов’янському напрямку. Броньований транспорт і група спецпризначенців забезпечували безпеку під час евакуації та доставки гуманітарного вантажу.

Перша зупинка – два селища в Миколаївській громаді Краматорського району. Правоохоронці привезли жителям продуктові набори. Також поліція доставила пенсії за поточний місяць для понад 300 людей.

Найнебезпечніша частина маршруту – село в Святогірській громаді. До передових позицій ворога – менше ніж півтора кілометра. Тривають тяжкі бої, все у вогні, люди страждають від постійних обстрілів росіян.

Поліцейські евакуювали літнього чоловіка та жінку. Забрали з адрес, адже обидві людини – самотні та не в змозі самостійно пересуватися. Врятованих передали волонтерам. У момент евакуації окупанти завдали 7 потужних ударів по центру села.

Російські атаки на Слов’янському напрямку не припиняються. Слідчо-оперативні групи документують наслідки прильотів і закликають мешканців евакуюватися, поки це ще можливо. Російські ракети цілять по оселям мирних людей і цивільній інфраструктурі. Бережіть своє життя – воно одне.

Поліція Донецької області