Розвідка: Загострення на фронті буде. Головна мета РФ — захопити Донбас до кінця березня

Російські окупанти намагатимуться повністю захопити Донбас до кінця березня, найближчим часом точно буде загострення на фронті

Російські окупанти намагатимуться повністю захопити Донбас до кінця березня, найближчим часом точно буде загострення на фронті. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, – пише ЛІГА.

За його словами, говорити про нібито повторний наступ росіян некоректно, оскільки Україна вже рік живе в умовах великої війни, а тому наступ ворога не припинявся.

Він зазначив, що на сході спостерігається загострення, а після кадрових перестановок у військовому керівництві Росії було завдання захопити весь Донбас до кінця березня.

Юсов заявив, що окупанти не вперше зміщували дедлайни окупації двох східних областей, проте й цього разу в них нічого не вийде.

"Загострення буде, і головна мета — це схід та Донбас. Можуть бути загострення й на інших напрямках, але лише з метою відвертання уваги української оборони", — резюмував розвідник.