Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 25 лютого

Офіційна інформація

Оперативна ситуація по області станом на ранок 25 лютого.

На Волноваському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Розливу Великоновосілківської ТГ, тримають під вогнем Вугледар, Новоукраїнку і Богоявленку – в останній пошкоджено 2 будинки.

На Донецькому напрямку росіяни застосували Смерчі з осколково-фугасною бойовою частиною по Дачному Курахівської ТГ – пошкодили 4 будинки. Також під обстрілами Курахове, Курахівка і Гостре – у Гострому зруйновано 1 будинок і пошкоджено ще 12. Вночі тривали артобстріли Мар’їнки, Красногорівки та Єлизаветівки, а зранку 4 рази обстріляно з артилерії житлові квартали Авдіївки. Ракетного удару зазнав Прогрес Гродівської ТГ – пошкоджено 2 будинки.

На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці – пошкодили дитсадок і 4 багатоповерхівки, поранили 1 людину. У Торецькій громаді пошкоджено 3 будинки, у Соледарській – 15. Також постраждала школа у Міньківці.

На Лисичанському напрямку постраждала Званівська громада: у Званівці пошкоджено 10 будинків, у Переїзному – понад 30. Кілька будинків пошкоджено у Сіверську, щонайменше 1 – у Лимані.

Всього за добу росіяни поранили 5 жителів Донеччини.