Яку компенсацію зможуть отримати постраждалі від підтоплення у Краматорську

Підписано розпорядження

Начальник Краматорскьої ВА Олександр Гончаренко повідомив про можливість отримати компенсацію для мешканців, які постраждали від підтоплення.

Підписав розпорядження про допомогу до 50 000 на оселю.

Заяви можна подавати вже від завтра.

«Мешканці нашої громади домогосподарства яких пошкоджені в наслідок підтоплення 04.04.2023 можуть отримати одноразову матеріальну допомогу. Розмір допомоги визначається комісією, та може становити від 5 до 50 тисяч гривень».

Для цього необхідно зібрати документи згідно з затвердженим порядком, ознайомитись із ним можна за посиланням — https://bit.ly/416xQq5.

Консультації щодо надання допомоги надають спеціалісти Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради, вул. Героїв Небесної Сотні, 23 або за номером телефону 093-234-30-22.

Для фіксації пошкоджень та складання відповідного акту ви можете звернутись до міського контакт центру за номером телефону 099-099-1505.

Окрім фінансової допомоги з міського бюджету постраждалі отримуватимуть допомогу від міжнародних гуманітарних організацій, взаємодія із якими налагоджена міською та обласною військовими адміністраціями.

Ніхто не залишиться з бідою наодинці.