У ДонОВА згадують загиблого у Слов'янську Сергія Комаристого

29-річний Сергій Комаристий загинув 14 квітня 2023 року під завалами п'ятиповерхівки у Слов'янську

Щодня о 9.00 – загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації. 

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами жителів Донеччини.

29-річний Сергій Комаристий загинув 14 квітня 2023 року під завалами п'ятиповерхівки у Слов'янську. Російські війська завдали масованого ракетного удару по місту, випустивши 8 ракет «С-300». Загалом від цієї атаки постраждали 39 людей, 15 – загинули. У цей день загинув також дворічний син Сергія – Максим

Сергій був підприємцем. На ринку «Лісовий» мав магазин із ремонту мобільних телефонів та аксесуарів для техніки. 

«У мене був сервіс із ремонту техніки у Києві, і я запропонував Сергію відкрити такий у Слов'янську. Він швидко розвивався, набрався досвіду і зміг працювати самостійно. Я часто приїжджав до нього на великодні свята у Слов'янськ. Сергій був душею компанії, легкий на підйом, емпатичний. Востаннє я спілкувався з ним за тиждень до трагедії. Він не втрачав оптимізму, попри те, що кожного дня були обстріли. Я кликав його до себе, казав – забери дружину, дитину, давай до нас. Але він не хотів батьків залишати, роботу. Сергій часто після обстрілів допомагав людям. Якось прислав мені фото салону свого авто – у крові. Підвозив пораненого у лікарню», – розповів друг загиблого Роман. 

«Ми познайомилися зі Сергієм, коли я принесла йому в ремонт свій мобільний телефон. Він був добрим, комунікабельним, життєрадісним, завжди у хорошому настрої. Ми його називали Комарчик… Шкода, що його більше немає», – розповіла Олена, знайома Сергія, яка також працювала на ринку в Слов’янську.

Сергія пригадують гарним сім’янином, який любив дружину Анастасію та сина Максимка – малюку в січні 2023-го виповнилося два роки.

Сергій любив знімати кумедні відео для соцмереж. Захоплювався футболом, грав у місцевій команді. 

«Ти був Людиною з великої букви, спортсменом, другом. Любив життя та свою сім'ю… Ти завжди був найкращим на футбольному полі. Сподіваємося, що ти зараз у товаристві Пеле чи Марадони. Немає слів, щоб описати наше горе, втрату. Наші серця завжди з тобою», – написали знайомі Сергія Комаристого.

У загиблого залишилися батьки і дружина.

З 24 лютого росіяни вбили 1502 мирних жителів Донеччини, поранили ще 3500. Наразі невідома кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пам'ятаймо!