Вниманию водителей Донбасса: резкое ухудшение погодных условий

Вниманию водителей Донбасса: резкое ухудшение погодных условий

Будьте предельно осторожны

На Донеччині пориви вітру сягатимуть до 14 м/с, місцями значний мокрий сніг, дощ. Вночі на території бласті буде спостерігатись туман з видимістю 200-500 м – така інформація надійшла від фахівців Гідромецентру. Поліція закликає учасників дорожнього руху до неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Погіршення погодних умов може значно вплинути на дорожній стан.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути вкрай уважними та обережними. Під час поїздок в умовах недостатньої видимості необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду.

Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами). Відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Обирайте безпечний швидкісний режим, враховуючи інтенсивність руху, знижайте швидкість на поворотах. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.

Також правоохоронці звертаються до автовласників, які прямують за межі Донецької області, з проханням взяти до уваги складні погодні умови на території інших областей України та заздалегідь скорегувати свої маршрути руху.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області