gloTM

gloTM призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

На правах реклами. 

gloTM призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину. 

gloTM  —  це новітній пристрій, розроблений у Великій Британії. Над створенням пристрою з нагрівання тютюну працювали понад 100 експертів зі всього світу, а саме: науковці, інженери, дизайнери, тютюнові експерти та токсикологи. 

Пристрій gloTM нагріває тютюн, а не спалює, і це головна його перевага. У самому пристрої розташовується циліндрична камера, яка є нагрівачем для тютюнових стіків*до 250°C (в стандартному режимі). Завдяки цій технології тютюн перетворюється на аерозоль, у результаті чого відсутнє згорання і виділяється менше токсинів.** Крім цього ви можете відчути насичений смак під час використання пристрою. 

Переваги пристрою для нагрівання тютюну gloтм: 

  1. Відсутність диму, попелу та сильно вираженого запаху після і під час сесії.*** 

  2. Вміст токсинів менше на 90%.** 

Пристрій gloтм представлений у двох лінійках, які сумісні з різними форматами стіків. До них кожен зможе замовити стіки neoTM . 

Використання gloTM 

Використовувати пристрій для нагрівання тютюну gloTM неймовірно просто і легко. Для роботи пристрою необхідно вставити стік neoTM відповідного формату у камеру нагрівання. Потім потрібно просто натиснути на головну кнопку управління на лицьовій стороні панелі пристрою та утримувати 3 секунди. Після цього пристрій завібрує та одразу ж почне свою роботу з нагрівання тютюну всередині стіку. Через пару секунд пристрій завібрує другий раз, що сигналізує про початок сесії.  

Сеанс роботи пристрою gloTM триває до 4 хвилин. Коли на лицьовій панелі девайсу згаснуть ¾ світового індикатора кола, тоді це послужить сигналом, що пристрій закінчить свою роботу за кілька секунд. Після цього gloтм автоматично вимикається. Одного заряду самого пристрою вистачає до 20 сесій використання.**** 

Для зарядки пристрою досить увімкнути його через USB/type-c кабель. Світловий індикатор на лицьовій панелі вказує споживачу на кількість заряду. Через кожні 20 сесій використання рекомендується чистити пристрій. Для цього достатньо відкрити затвор на верхній частині та нижній люк та прочистити внутрішню частину спеціальною щіточкою, що додається користувачеві в наборі. Переконайтеся, що пристрій прохолов перед чисткою. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

**  Цей продукт не виключає всі ризики і містить нікотин, що викликає залежність. Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартній сигареті (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo ™. Порівнюється 9 типів шкідливих речовин, які Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує скоротити у димі сигарет. 

***  Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. У порівнянні зі звичайною сигаретої під час куріння.  Цей продукт не виключає всі ризики і містить нікотин, що викликає залежність.. 

**** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.