Интимные услуги за 2000 гривен: в Донецкой области прикрыли секс-бизнес

Интимные услуги за 2000 гривен: в Донецкой области прикрыли секс-бизнес

Как это работало

За півроку 700 000 грн: викрито злочинну групу, яка під виглядом сауни надавала інтимні послуги клієнтам

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу УБЗПТЛ ГУНП в Донецькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку 2020 року 5 мешканців міст Костянтинівка та Дружківка організували «бізнес» з надання сексуальних послуг, «комплексна вартість» яких складала 2 000 грн.

Учасники злочинної групи домовились із 4 жінками віком від 20 до 33 років про безпосереднє надання таких послуг, учасники злочинної групи організовували їх зустрічі з клієнтами у приміщенні однієї з місцевих лазень, забезпечуючи у тому числі транспортом для доставлення до місця надання інтимних послуг. За півроку протиправної діяльності зловмисники заробили понад 700 000 грн.

27 липня 2020 року злочинну діяльність групи викрито та припинено правоохоронцями.

У ході обшуків за місцем мешкання, в автомобілях фігурантів та у приміщенні лазні виявлено та вилучено візитівки щодо роботи лазні, мобільні телефони, паспорти громадян України та закордонні паспорти, що належать жінкам, пістолет і набої з гумовими кулями, банківські картки, металевий кастет та грошові кошти у сумі 28 600 грн, 1550 євро та 5 000 доларів США.

Організатора злочинної групи затримано у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Донецької області