Как Toyota Land Cruiser неудачно уходил от полиции: видео погони и результат

Как это было

Патрульні склали протоколи на нетверезого чоловіка, який намагаючись втекти від поліції, скоїв ДТП та розтрощив паркан приватного домоволодіння

Вночі 4 грудня на вулиці Надії Курченко у Краматорську патрульні помітили авто Toyota Land Cruiser, котре рухалося з порушенням правил дорожнього руху.

Поліцейські прийняли рішення зупинити авто, але водій вирішив інакше, й після подання поліцейськими сигналу про зупинку та увімкнених спецсигналів тільки прискорився. Натискаючи на газ, чоловік мав намір відірватися та уникнути зустрічі з охоронцями порядку.

Після переслідування зупинив автівку інший транспортний засіб. На перехресті вулиць Аероклубна та Чернишевського Toyota Land Cruiser скоїв зіткнення з автомобілем Ваз, після цього виїхав за межі проїзної частини та, зламавши паркан, врізався у будинок.

На щастя, в цій події обійшлося без травмованих, а от автівкам та об’єктам приватного домоволодіння завдано матеріальні збитки.

За кермом Toyota перебував 29-річний громадянин, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування в медичному закладі підтвердило припущення патрульних. Результат — 2.02 проміле алкоголю (що в 10 разів більше від допустимої норми у 0,2 проміле), також виявлено вживання канабіоїдів.

Відтак, правопорушник отримав адмінматеріали за ст. 122 ч.2 КУпАП (Порушення користування зовнішніми освітлювальними приладами), за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 130 КУпАП (Керування з ознаками сп’яніння).

Тож далі на любителя поганятися очікує суд.

Шановні водії! Не сідайте за кермо після вживання алкоголю! Такі дії мають погані наслідки!

Пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ

>