Как в Донецкой области организовали секс-бизнес: что почем?

Как в Донецкой области организовали секс-бизнес: что почем?

Все при деле и доход не облагается налогом...

Фото – иллюстративный материал

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування стосовно 5 мешканців м. Бахмута, які обвинувачуються у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302, ч. 2 ст. 303 (сутенерство, створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені з метою наживи організованою групою) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж червня-грудня 2019 року власники одного з готелів у м. Бахмуті, вступивши у злочинну змову з 48-річною таксисткою та адміністраторами готелю, організували «бізнес» з надання інтимних послуг клієнтам. Чоловіки – гості готелю та пасажири таксі, погодившись отримати «особливі» послуги, знімали номер у готелі та домовлялись з адміністратором про дівчат, яких привозила таксистка.

Одна година коштувала клієнтам 600-700 грн. Всього у борделі працювало 7 жінок віком від 19 до 30 років. Крім цього, клієнти сплачували кошти за номер та послуги таксі.

Незаконну діяльність зловмисників викрито та припинено. У результаті проведених обшуків вилучено грошові кошти, отримані злочинним шляхом, а саме: 3400 доларів США та 50 100 грн, а також мобільні телефони та чорнові записи.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Донецької області