Как в Славянске обстоят дела с водой, светом и газом

Как в Славянске обстоят дела с водой, светом и газом

ВИДЕО

Вадим Лях – про ситуацію з електрикою, водою та газом

Відсутність водопостачання в частині Слов’янська пов’язана з пошкодженням лінії електропередач, яка забезпечує живлення водозабору фільтрувальної станції в селі Маяки. Також без електрики залишаються окремі райони міста. фахівці працюють над усуненням аварійної ситуації. «Світло у місті з’явиться. Залишиться вирішити питання з

Про це начальник міської військової адміністрації Вадим Лях розповів в інтерв’ю телеканалу «Дом». У даний час забезпеченням електрикою насосних станцій», – сказав він.

⚡️ За словами начальника МВА, електропостачання залишається головним фактором життєзабезпечення громади. «Коли в мене запитують, до чого готуватись, я відповідаю – треба молитись, щоб залишилося світло. Якщо не буде світла, не буде і води. Як зараз – перебило лінію, підкачки не працюють, подати воду стає неможливо», – розповів очільник громади.

Що стосується газопостачання, то його відновлення слід очікувати не раніше опалювального сезону. Про це говорили на нараді у очільника ДонОДА Павла Кириленка. За словами фахівців, у газопостачальній системі повинна залишитись хоча б мінімальна кількість блакитного палива, щоб підтримувати її у робочому стані. «Зараз працівники облгазу відключають абонентів, щоб мати можливість зберегти систему та бути готовими до опалювального сезону», – зазначив Вадим Лях.