Как в Славянске удалось раскрыть грабеж в развлекательном заведении

Как в Славянске удалось раскрыть грабеж в развлекательном заведении

Кто помог это сделать?

Увечері в розважальному закладі раніше судимий житель міста відкрито заволодів чужим смартфоном та втік. "За гарячими слідами" поліцейський кінолог з чотирилапим напарником знайшли місце, де зловмисник залишив гаджет. Невдовзі співробітники карного розшуку затримали грабіжника на одній з вулиць.

Увечері до поліції Слов'янська надійшло повідомлення про пограбування у розважальному закладі поблизу залізничного вокзалу, який закінчився пограбуванням одного з відвідувачів. За словами очевидців, невідомий чоловік вихопив у потерпілого смартфон та вибіг на вулицю.

До розкриття злочину відразу був залучений поліцейський кінолог зі службовою вівчаркою. Пес Кінг повів правоохоронців по сліду зловмисника, який обривався поблизу закинутої будівлі. Саме там був знайдений гаджет заявника.

Самого грабіжника протягом години за прикметами затримали співробітники карного розшуку. Він виявився раніше судимим жителем міста 1998 року народження.

Відділом №4 (Слов'янськ) Краматорського РУ поліції проводиться досудове розслідування за ч.2 ст. 186 "Грабіж" Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області