Как выглядят квартиры, которые купил Славянский городской совет - ФОТО

Как выглядят квартиры, которые купил Славянский городской совет - ФОТО

Как получить временное жилье

У 2019 році Слов’янська міська рада за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та коштів обласного бюджету придбала на вторинному ринку 10 впорядкованих двокімнатних квартир для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам (далі ВПО).

Квартири будуть включені до фонду житла для тимчасового проживання та розподілені на конкурсній основі, серед тих осіб, які подали документи, згідно Положення про житлову комісію з обліку внутрішньо перемішених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого рішенням виконкому від 20.11.2019 року №2221. Житло буде надаватися на строк до одного року з можливістю його продовження. Житлові приміщення для тимчасового проживання не підлягають приватизації, обміну та поділу, наданню їх в піднаймання або не використовуються для вселення інших осіб.

Пріоритетність надання ВПО вищезазначених житлових приміщень визначається за кількістю балів, згідно п. 25 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого Постановою КМУ від 26.06.2019 №-582. Мешканці міста, домівки яких були зруйновані повністю (3 категорія) в період проведення антитерористичної операції на території м.Слов’янська у 2014 році та мають статус ВПО також мають право брати участь у конкурсі.

На офіційному сайті Слов’янської міської ради у розділі ЦНАП-адміністративні послуги розміщено перелік документів щодо прийняття на облік для отримання житла для тимчасового проживання.

 Слов'янська міська рада