"Культурний десант": Коля Сєрга відвідав деокуповані міста Донеччини

"Культурний десант": Коля Сєрга відвідав деокуповані міста Донеччини

Фото та подробиці візиту

Відомий музикант, поет та ведучий Коля Сєрга відвідав деокуповані міста Лиман та Святогірськ. Тут він провів зустрічі зі школярами, місцевими мешканцями та військовими.

"Російські окупанти залишили по собі не лише міни, які вибухають, а й міни ментальні. І наша задача їх прибрати. Організація "Культурний десант" якраз і працює для того, щоб подолати психологічні наслідки агресії. Сьогодні ми лише знайомились з мешканцями Лиману та Святогірська, а надалі ми плануємо проводити концерти та зустрічі з українськими зірками, надавати іншу допомогу громадам, які постраждали від агресії. Коли ми приїжджаємо з концертами або привозимо гуманітарну допомогу, я завжди наголошую, що це не допомога від сильного слабкому, а допомога від сильного, який має ресурс, сильному, який цей ресурс витратив, аби максимально зупинити ворога та не дати руйнувати країну далі", – сказав шоумен під час зустрічі з мешканцями Святогірська.

Під час зустрічей Коля Сєрга заспівав власні пісні, написані вже під час повномасштабного вторгнення росії та зробив селфі з усіма охочими. Зустрічі пройшли у пунктах незламності, адже саме тут є можливість розмістити та обігріти велику кількість людей.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін наголосив, що Коля Сєрга – перший музикант, який приїхав до Донеччини для того, щоб підтримати саме цивільних мешканців. Музикант та представники влади висловили бажання продовжувати та розширювати співпрацю.

Донецька обласна державна адміністрація