На Голубых озерах грабили отдыхающих

На Голубых озерах грабили отдыхающих

Кто это делал?

Оперативники Лиману розкрили серію крадіжок у місцевих курортних зонах

Судимий житель Краматорська "спеціалізувався" на особистому майні відпочиваючих, яке залишалось без нагляду. Усього за два місяці чоловік скоїв понад десять майнових злочинів.

Протягом липня та серпня до поліції Лиману одне за одним надходили повідомлення про крадіжки, що траплялись у курортних зонах – поблизу міського Ломоносівського озера, на пляжах Голубих озер та базах селища Щурове.

У відпочиваючих біля води зникали сумки з грошима та документами, мобільні гаджети та аудіоколонки, а також інші речі, що хоча б ненадовго випадали з поля зору. "Уходило" коштовне майно і з курортних будинків, залишених незачиненими.

Після проведення оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу "мисливця" за чужим майном. Ним виявився 37-річний краматорчанин, неодноразово судимий за майнові злочини.

Виявилось, що з чергового місця позбавлення волі 37-річний чоловік повернувся наприкінці червня цього року. І відразу взявся за добре знайому справу.

Зловмисник систематично їздив до знайомих йому місць відпочинку, шукав нагоду та привласнював все, що "погано лежить". Потім збував викрадене і повертався знову – доки це не зупинили поліцейські.

Наразі встановлено причетність правопорушника до 11 епізодів крадіжок майна громадян. Інші подібні факти перевіряється.

Відділом №3 Краматорського РУ поліції проводяться досудові розслідування за ч.1 та 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України.

Краматорське районне управління

Донецької області