Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 10 квітня

Офіційна інформація

Оперативна ситуація по області станом на ранок 10 квітня.

Напередодні росіяни завдали удару зі Смерчів по Дружківці — поранено 2 людини, пошкоджено 10 будинків. Також дві ракети С-300 ворог випустив по Краматорську — без жертв.

На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар та Богоявленка — ніхто не постраждав.

На Донецькому напрямку 1 людина поранена у Кураховому — місто зазнало удару з Ураганів, пошкоджено 7 двоквартирних будинків та територію підприємства. Ще 11 будинків пошкоджено у Дачному. Протягом доби відбувалися артобстріли Мар'їнки, Красногорівки та Максимільянівки. Під ранок росіяни обстріляли Очеретине та Авдіївку — пошкоджено будинок.

На Горлівському напрямку Костянтинівка зазнала артобстрілу та двох ударів ракетами С-300 — поранено 1 людину, пошкоджено будинок і профілакторій. У громаді пошкоджено будинок і фермерське приміщення у Новодмитрівці, будинок у Миколаївці та будинок Марковому. Зафіксовано обстріли у селах Соледарської громади та на околицях Торецької і Часовоярської громад.

На Лисичанському напрямку періодичні обстріли відбувалися у Званівці, Переїзному та Верхньокам'янському Званівської громади, декілька будинків пошкоджено у Сіверську.

Всього за добу росіяни поранили 4 жителів Донеччини