Пересадил таксиста на пассажирское и перевернул авто - ДТП под Лиманом

Нарушитель угрожал ножом...

Лиманські поліцейські затримали чоловіка, що погрожував ножем таксисту та скоїв ДТП

Пересадивши водія таксі на пасажирське крісло, нападник сів за кермо та на швидкості перекинув автомобіль. Зловмисника та його знайому розшуковці затримали за кілька годин на околиці с. Яцьківка.

Близько половини третьої ночі до АЗС у с. Яцьківка прибіг закривавлений водій таксі та повідомив про напад пасажира, після чого його автомобіль попав у ДТП.

Оператор заправки зробила повідомлення на лінію "102" і до місяця події прибули співробітники поліції Лиману.

Виявилось, що потерпілий віз чоловіка та жінку з Лиману до Харківської області. В районі с. Яцьківка нетверезий пасажир дістав ніж на зажадав дати йому "покерувати". Сівши за кермо, зловмисник розігнався та не впорався з керуванням на закругленні дороги, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Пасажири втекли, залишивши ніж на місці злочину, а водій поспішив за допомогою.

За кілька годин правопорушник був затриманий затриманий на одній з вулиць співробітниками карного розшуку.

Затриманий виявився 18-річним мешканцем м. Балаклея, раніше судимим за угон.

Відділом №3 Краматорського РУ поліції розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо вони завдали великої матеріальної шкоди). Її санкції передбачають від 7 до 12 років позбавлення волі.

Краматорське РУ поліції

ГУНП в Донецькій області